top of page

Online spreekuur

Waarom een online spreekuur?

Op internet staat heel veel informatie over hooggevoeligheid. Je hebt al verschillende boeken en sites bekeken en informatie verzameld. Misschien ook al wat dingen thuis uitgeprobeerd. Maar je zou het fijn vinden als er iemand even met je meedenkt. Zodat je al die informatie die er is te vinden over hooggevoeligheid beter kan toepassen in jouw eigen gezinssituatie. 

Daarvoor is het online spreekuur. Ik kijk samen met jou naar jouw gezinssituatie, jouw hooggevoelige kind en biedt verschillende handvatten aan die je direct thuis kan toepassen. 

-   Wil je graag toegepaste adviezen voor jouw gezinssituatie? 

-   Wil je graag handvatten die je direct kunt toepassen? 

-   Heb je specifieke vragen waarvan je graag wil dat een expert daar eens naar kijkt?

Boek online je afspraak 

Boek dan hieronder je afspraak voor een online spreekuur. Wanneer je je afspraak boekt, krijg je direct een uitnodiging voor een zoommeeting. De kosten voor 1 uur zijn 65 euro. Misschien heb je aan een keer genoeg, misschien vind je het fijn om na een tijdje nog eens een online spreekuur te boeken. Alles kan, je bent hier zelf helemaal vrij in. 

Op maat gemaakt advies, gewoon vanaf huis

Geen ingewikkeld gedoe met afspraken maken via de mail, reistijd of parkeren. Je kunt direct in mijn agenda zien wanneer je terecht kan. Je kunt op sommige dagen ook 's avonds terecht, als je dat prettiger vindt! 

bottom of page