top of page

Praktisch

 Tarieven
Kennismakingsgesprek  – vrijblijvend
Een kennismakingsgesprek kost niks en verplicht tot niks.  

Individuele begeleiding - €85

Dit omvat een sessie van een uur. 
 

Opstellen begeleidingsplan - €42,50
Eenmalige kosten. Het begeleidingsplan krijgen jullie na de eerste sessie mee naar huis. 


Video-analyse - €42,50
Als er na overleg gebruik gemaakt wordt van video interactie begeleiding zijn dit de kosten per keer. 

Kwaliteit
Mind Nature is aangesloten bij het kwaliteitsregister SKJ als master-orthopedagoog en lid van beroepsvereniging NVO. Dit betekent dat ik mij houd aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moet voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie. 

Klachten

Mocht er iets zijn waarover je niet tevreden bent binnen de begeleiding die wordt geboden binnen Mind Nature, laat het mij dan vooral weten. Ik hoor graag wat er bij jou speelt of waar je mee zit.  Samen kunnen we kijken waar het aan ligt en een oplossing zoeken. 

 

Mocht het lastig zijn om je ontevredenheid te formuleren of te bespreken, dan kunt je ondersteuning vragen van een vertrouwenspersoon van het AKJ (Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg). Zij kunnen je van advies voorzien of met je meegaan naar het gesprek. Kijk voor meer informatie op: www.akj.nl

 

Mocht je er met Mind Nature niet uitkomen, dan kun je een klacht indienen. De klachtenregeling is te vinden op de website. Ook hierbij kan de vertrouwenspersoon van het AKJ je ondersteunen. 

bottom of page